Om KrigsBunkeren

Krigsbunkeren er en enkel nettside for salg av diverse bøker, kart og illustrasjoner. Eies og drives av Erik Hårberg gjennom  enkeltpersonsforetaket Hårberg Kommunikasjon som er  tilknyttet Kystfort.com (Tyske kystfort i Norge). De fleste kjenner Krigsbunkeren gjennom Kystfort.com sine forumsider.

Hovedfokus for Krigsbunkeren er bøker, illustrasjoner og kart fra den andre verdenskrig med fokus på tyske enheter, kystfort og annnen infrastuktur.

Krigsbunkeren har i årene 2008-2018 levert flere hundre bøker de med interesse for krigshistorie. Nettsiden ble endret desember 2012 og har nå muligheten til direkte kjøp via den kjente og sikre tjenesten «PayPal». Direktekjøp med Visa er nå mulig.

Som regel blir en ordre sendt dagen etter, men noen få ganger går det ett par tre dager.

De som kjøper gjennom firma, lag eller museum kan gjøre dette mot faktura. Mulighet for større innkjøp med tanke på videresalg, etc.

Ta gjerne kontakt ved spørsmål.

Erik Hårberg       erik.harberg()gmail.com

Johan Nygaardsvoldsvei 18

7072 Heimdal

telefon 92092079

2017

7 kommentarer på “Om KrigsBunkeren
 1. Arnfinn Dahle sier:

  Hei når får dere inn Atlantikwall,batteries and bunkers av Rudi Rolf igjen ?

 2. admin sier:

  Hei. takk for spørsmålet. Det er ikke umulig jeg tar den inn så snart som mulig. Flott du etterspør denne. Jeg skal legge ut noen følere på forumet og facebook får å lodde stemningen. Mvh Erik Hårberg

 3. Jan Ingolf Kleppe sier:

  Hei – mottok nettopp Polar posteren, kjempeflott!

  Har egentlig samme spørsmål som A.D. ovenfor – kommer Rudi Rolfs bok for salg igjen, sett meg gjerne på lista over interessenter!

 4. Den er nå for salg på krigsbunkeren ja :)

 5. Den er nå for salg på krigsbunkeren ja :)

 6. Bjørn Bremdal sier:

  Hei!
  Når tror du posteren fra Fjell blir ferdig?

 7. litt usikker. ble laget 50 «special edition» som er på salg på fjell. avventer å få godkjent baksiden. blir vel på slutten av august tenker jeg. håper jeg da :) erik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>