Informasjon om PayPal / VISA / Fraktkostnader

VELG VARE

Det er ikke nødvendig å registrere seg som kunde her på KrigsBunkeren.

  • Velg bare vare og fortsett til man kommer til PayPal betaling.
  • Velg Produkt
  • Gå til Handlekurv
  • Gå til kassen. Fyll ut data. Velg «Bestill».
  • Her kan du velge å betale med PayPal eller VISA
  • Skal du betale med VISA velg «Har du ingen PayPal-konto?«. Deretter blir du tatt til visautfylling og etter dette får jeg melding om å sende bestilling. På forhånd takk for bestillingen.

Her er 4 bilder som viser hvordan man velger og betaler for produkter.

webshop1

webshop2

webshop3

webshop4

OM BETALING

PayPal er en elektronisk betalingstjeneste på internett hvor man lett og sikkert kan overføre og motta penger. En PayPal konto kan knyttes opp mot en vanlig bankkonto for å motta penger, og man kan enten benytte kredittkort eller bankoverføring for å betale for varer eller tjenester.

Mer info www.paypal.no

PayPal er verdens sikreste betalingsformidling på nett. Du oppgir ikke kredittinformasjon til den du handler med, kun til PayPal. PayPal gir ikke din kreditt- informasjon til selger. Og du trenger ikke å ha en konto hos PayPal, bare et gyldig Visakort eller Mastercard.

PayPal gir deg ekstra trygghet. Får du en vare som du ikke ønsker så er det enkelt å få pengene tilbake gjennom samme bankkonto.

Du trenger altså ingen PayPal konto for å betale med denne tjenesten. På Krigsbunkeren kan man enkelt hoppe over dette og betale direkte med VISA.

 

FRAKTKOSTNADER

Nettbutikken kjører Jigoshop som er en av de mest brukte applikasjoner for enkle nettbutikker som ikke har så mange produkter. Dessverre er det ingen avanserte funksjoner for beregning av vekt, størrelse og porto. Dette balanseres ved at første produkt koster kr. 60,-. og neste kr. 40,-.

Slik beregnes Porto (år 2013)

Første produkt koster kr. 60

Deretter vil den neste vare koste 40

Vare nr. 3 og 4 vil også koste kr. 40 for hver.

Etter fire varer vil det ikke det ikke komme ekstra porto på flere varer slik at det maks blir kr. 180. Erfaringsmessig vil slike bestillinger enter resultere i stor Norgespakke eller to sendinger.

Gratis frakt på bestillinger over kr. 900 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>