Home


Harberg.one

 

Min egen nettside hvor jeg presenterer mine jobber og mitt arbeide.

 

Erik Hårberg webside

Velkommen til krigsbunkeren.no

Navnet mitt er Erik Hårberg og genuint interessert i tyske kystfort og bunkere i Norge (og Danmark). Mye av det jeg gjør resulterer også utgivelser i form av diverse kart. Mine største arbeide er «kystfort kart» over Norge og Danmark. Se rundt på nettbutikken for nærmere detaljer eller trykk på meny link over.

Bestselger "3 for 2" kystfortkart Norge

Kystfort kartene er 3 store kart over Norge som viser tyske installasjoner med fokus på kystforsvar slik den så ut på slutten av krigen. Kystfort (405 posisjoner), flybaser, marine, ubåt, festningsområder, sjøminer, konvoi, radar m. m. Polarkartet inneholder også detaljer rundt 20. gerbirgsarme, posisjoner og tilbaketrekning. Kartene er 57x100 cm

Nyhet: Tyske kystbatterier i Danmark

Tyske kystbatterier i Danmark er et kart over den tyske forsvarsevnen i perioden 1940-1945. Den inkluderer alle kystfort, områder med bunkere, soldater, forsvarslinje/område, flybaser, torpedobatterier, radaranlegg, minefelt, tankgrøfter og en rekke andre detaljer som gir en god oversikt over tyske styrker. Kartet inneholder, norsk/dansk, tysk og engelsk tekst. Posteren er 59 x 84 og kan kjøpes som brett (sendes i A4 konvelutt) eller som rull (sendes i postrull).

kystfort.com

Kystfortkart sendt i konvelutt eller Postrull

Alle kartene kan enten bestilles som brett (sendt i konvelutt) eller ubrettet (sendt i postrull). Det billigste er selvsagt de som er brettet og litt dyrere for postrull.

Kystfort.com

 

Kystfort.com/forum er Norges største forum for alt relatert til tyske kystfort, bunkere og annen innfrastrukatur

 

Gå rett til forumet

Facebook

 

Kystfort.com på facebook.

 

Gruppe

facebook hovedside

Krigsbunkeren.no

 

Krigsbunkeren.no drives av Erik Hårberg og alle tjenester gjennom enkeltpersonforetak

Hårberg kommunikasjon

CONTACT US

Hårberg kommunikasjon

Johan Nygaardsvoldsvei 18

7072 HEIMDAL


920 920 79

© Copyright. All Rights Reserved.