FAQ

Subscribe

* indicates required

Intuit Mailchimp

Velkommen til krigsbunkeren.no

Krigsbunkeren er en online-shop for de med interesse for kystfort, bunkere og annen tysk infrastuktur i Norge. Atlanticwall er et begrep som viser et omfattende forsvarsverk på tysk side. Erik Hårberg har tegnet og illustrert kystfort og kart i mange år. Mange av de er blitt produkter som selges her på krigsbunkeren.no  Det som selges mest er komplett sett over Norge. Alle tre kart viser nøyaktig posisjon for kystfort og mange andre tyske installasjoner. Kartene kan fint brukes som turkart for å se hvilke installasjoner er i ditt område.

Bestselger "3 for 2" 

Tre kart for prisen av to!

Kystfort kartene er 3 store kart over Norge som viser tyske installasjoner med fokus på kystforsvar slik den så ut på slutten av krigen. Kystfort (405 posisjoner), flybaser, marine, ubåt, festningsområder, sjøminer, konvoi, radar m. m. Polarkartet inneholder også detaljer rundt 20. gerbirgsarme, posisjoner og tilbaketrekning. Kartene er 60x100 cm

FAQ  eller frequently asked questions (ofte spurte spørsmål)


Hva er krigsbunkeren.no?

Krigsbunkeren er en enkel webbutikk som drives av undertegnede Erik Hårberg. Primært for å ha en plass for å selge kystfortkart som jeg startet med å lage fra 2009. 


Hva er kystfortkart?

I starten var kystfortkart rett og slett en oversikt over tyske kystfort langs Norge. Etterhvert som det ble laget flere kart så ble det også lagt inn mer informasjon. De nyeste kartene har en mengde informasjon om tyske installasjoner. Etterhvert så blir de presentert med tittel "Atlantikwall" fordi kartene er nå mye mer enn bare en oversikt over tyske kystfort.


Kan kystfortkartene brukes som turkart?

Ja, absolutt. Alle fortene er lagt inn nøyaktig på kartene og de aller fleste ligger slik at man kan komme seg i nærheten med bil. Det sies at de fleste kystfort som ligger lengs unna vei er de fineste turene. Ønsker man mer informasjon om plassen så besøk www.kystfort.com/forum hvor mange har lagt inn masse informasjon om de fleste kystfort.


Hvorfor er det laget så mange forskjellige opplag?

Det ble trykket alt fra 500 til 1000 kopier av hvert kart etterhvert som jeg gikk tom. Jeg trudde aldri at jeg ville selge flere enn hva jeg trykket, men år etter år tar jeg feil. Jeg regner med at de siste versjonene utgitt 2019-2021 blir uendret


Er det laget flere kart enn over Norge?

Foruten de tre kart over Norge er det laget et kart over Danmark 1945. Neste kart blir over tyskebukta/Nederland som skal være ferdig.


Er det rabatt for kjøpe av flere kart?

ja, de museer, lag, butikker som ønsker å selge kartene trenger bare å bestille minst 20 stk. komplett sett (tre kart i et sett) for å få 45% rabatt. De som kanskje ikke trenger så mange kan ta bare ta direkte kontakt. Vi skal alltids få til en grei pris.

Tidlinje for alle utgivelser av sør-nord og polarüste.

2022-2024


Siste kartet som ble trykket var Danmark i 2019. Nå kan jeg endelig gå videre nedover atlantikwall hvor det er planlagt fire nye kart. Antar at disse kartene blir på størrelse på Danmark med mindre det kreves mer plass hvis det dukker opp relevant og viktig informasjon som bør være med. Dette kan f.esk være å forstørre havner som var meget godt forsvart.

Dekor Media er leverandør av bildekor, skilt og annen media som internett, sosiale medier og video.


Vi løser alle behov for profilering og ingen jobb er for liten eller stor. Vi ønsker å være blandt de billigste på pris!


Dekor Media hjelper deg med hele jobben fra ideutvikling til ferdig produkt. Logo – profilering – trykksaker – skilt – bilreklame.


Alt dette til en rimelig pris som ikke går på bekostning av kvalitet.